Hvem er jeg

LRL-portrætSom bare 6-årig havde jeg nogle fantastiske stjernestunder med min mormor. Siddende i vinduet på 1. sal i Sjællandsgade i Aalborg, med en fantastisk udsigt fra køkkenbordet. Der lærte jeg at drikke kaffe (med mælk i), og siden i stuens sofa lærte jeg at slå masker op, strikke en ret og en vrang. Jeg fik hold på de glatte strikkepinde, mens vi lyttede til giro 413. Mormor holdt mig lidt i ørerne, for det skulle være ordentlig håndværk.

Jeg er hende i dag inderlig taknemlig, for stjernestunderne blev siden til min store passion.

En uddannelse som lærer med håndarbejde som linjefag var naturligt, fuldt op af en række kurser der iblandt et halvt år på Skals håndarbejdsskole. 20 års efterskoleliv med mange ugentlige håndarbejdstimer, har givet mig et indblik i læring, design og arbejdsmetoder.

I 2010 startede jeg mit firma Lillestrik med webshop på  www.lillestrik.dk samt salg til strikkebutikker i hele Danmark.

Siden september 2011 har jeg arbejdet fuldtids med at designe, sælge mit design samt strikkekit og holde kurser.

August 2011 udgav jeg bogen: ”To strømper på én pind”.
Januar 2012 udgav jeg bogen: “HVID”.
August 2012 udgav jeg bogen: “Flere strømper på én pind”
Januar 2013 udgav jeg bogen: “Strik til Albert og Alberte, 2-10 år”
August 2013 udgav jeg bogen: “Strik fra tiden – til tiden”
Januar 2014 udgav jeg bogen: “Strik til Holger og Helen, 0-2 år”
August 2014 udgav jeg bogen: “GRØN”
Januar 2015 udgav jeg bogen: “Strik til Ejvind og Ellen, 2-10 år”

Men fortsat vender jeg tilbage til strikketøjet (og kaffen), for jeg ønsker at fastholde det solide håndværk kombineret med klassisk design og tidens farver.

Med venlig hilsen

Lene Randorff