Hvem er jeg?

Stjernestunder

Som bare 6-årig havde jeg nogle fantastiske stjernestunder med min mormor. Siddende i vinduet på 1. sal i Sjællandsgade i Aalborg, med en fantastisk udsigt fra køkkenbordet. Der lærte jeg at drikke kaffe (med mælk i), og siden i stuens sofa lærte jeg at slå masker op, strikke en ret og en vrang. Jeg fik hold på de glatte strikkepinde, mens vi lyttede til giro 413. Mormor holdt mig lidt i ørerne, for det skulle være ordentlig håndværk.

Jeg er hende i dag inderlig taknemlig, for stjernestunderne blev siden til min store passion.

Baggrund

En uddannelse som lærer med håndarbejde som linjefag var naturligt, fuldt op af en række kurser der iblandt et halvt år på Skals håndarbejdsskole. 20 års efterskoleliv med mange ugentlige håndarbejdstimer, har givet mig et indblik i læring, design og arbejdsmetoder.

I 2010 startede jeg mit firma Lillestrik med webshop på  www.lillestrik.dk samt salg til strikkebutikker i hele Danmark.

Siden september 2011 har jeg arbejdet fuldtids med at designe, sælge mit design samt strikkekit og holde kurser.

Udgivelser

To på én pind – fra tå til top, 2011
HVID, 2012
Flere på én pind – fra tå til top, 2012
Strik til Albert og Alberte 2-10 år, 2013
Strik fra tiden – til tiden, 2013
Strik til Holger og Helen 0-2 år, 2014
GRØN, 2014
Strik til Ejvind og Ellen 2-10 år, 2015
Mere Strik fra tiden – til tiden, 2015
Strik Klassisk, 2016
RØD – En strikkerejse til Japan, 2016
Strik Top Down – teknikbog, 2017
Strik Raglan – Top Down, 2018
Flid, fedt og snyd, 2019
Strik en hæl og strik en tå, 2020
Pas dig selv, 2021

Men fortsat vender jeg tilbage til strikketøjet (og kaffen), for jeg ønsker at fastholde det solide håndværk kombineret med klassisk design og tidens farver.

Med venlig hilsen

Lene Randorff